Cistells de porro

Ingredients

  • 12 cistells (cassoletes, tartaletes)
  • 2 porros
  • 2 ous
  • 50 gr. de formatge ratllat
  • 150 gr. de nata líquida
  • 1oo gr. de mantega

3 racions

Elaboració

Tallem els porros molt petits, els posem en una paella amb la mantega a foc baix, que es facin a poc a poc, fins que quedin "daurats".
Batrem els ous hi afegirem el formatge ratllat. Ho aboquem a la paella, remenem. Quan estigui tot lligat hi posarem la nata, sempre remenant amb una cullera de fusta. Deixem coure uns cinc minuts.....sempre remenant.
Omplirem les tartaletes amb la massa. Els posem en una safata de forn i enfornem uns deu minuts a 180ºC

30min

Notes

Aquesta es una recepta, que tant es pot menjar freda com calenta......com aperitiu, o com a "complement" d'entrants.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2931 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: