Mos de pernil dolç
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4talls de pernil dolç
- Crema de formatge
- Nous
- Dàtils
4 racions
Elaboració
S’ha de posar un tall de pernil dolç( que sigui una mica gruixut) damunt de paper film .
S’unta de la crema de formatge(bastant formatge) al mig si posen les nous trencades i els dàtils trossejats.
S’enrotlla el tall de pernil dolç amb el paper film(com si fos un caneló) i es congela.
Quant es vulgui servir es treu del congelador i congelat mateix es talla a rodanxes una mica gruixudes.
Es deixa una estona fins que estigui a temperatura ambient.
Ja es pot servir
30min
Notes
Es pot servir com aperitiu o amb amanides fredes
Etiquetes: Aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4817 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.