Rostes de Sta. Teresa
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una barreta de pa primeta. 1/2 litre de llet, sucre, sal, oli d'oliva, dos ous i canyella.
4 racions
Utensilis
Paella, bol gran i safata bonica per servir.
Elaboració
Tallarem el pa a llesquetes primes, posarem en un bol gran la llet, una mica de sal i la canyella.
Mullarem les llesquetes en aquesta mescla, i les deixarem que s'empapin bé. Deixarem després que deixin anar la llet sobrant, i les agafarem amb compte que no es trenquin.
Batem els ous sencers en un plat.
Posarem al foc una paella amb oli i quan és calent, hi anirem tirant les llesques, sucant-les abans a l'ou degudament batut, i anant fregint fins que estiguin rosses.
Les posarem en una safata, tirarem el sucre per sobre, i ja les podem servir.
30min
Notes
Pot acompanyar-se duna copeta de vi ranci, moscatell o cava brut.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7268 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.