Llom amb pinya
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 quilo de llom (tot en una peça)
- Pinya amb almivar
- 4 cebes grosses
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Posarem oli en una cassola, i quan està calent hi posarem el llom (que l'haurem salat i empebrat)
Li farem donar dos voltes fins que agafi color, i afegim la ceba tallada a la juliana i es deixa coure a foc lent, se li va donant voltes perquè la ceba no es cremi.
Quan està cuit es treu de la cassola i es deixa refredar.
Quan està fred es fa a talls.
En un bol s'hi posa la ceba, amb el suc de coure el llom i l'almívar d'un pot de pinya i es tritura tot, ha de quedar un suc molt fi.
Es posen els talls de llom en una cassola i s'hi tira el suc que hem triturat, es deixa coure uns 20 minuts a foc lent.
En una paella es fregeix la pinya, volta i volta, que agafi color. Es posa a la cassola amb el llom 10 minuts més, fent xup xup i ja es pot servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
15574 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.