Llom amb pinya

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilo de llom (tot en una peça)
  • Pinya amb almivar
  • 4 cebes grosses
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Posarem oli en una cassola, i quan està calent hi posarem el llom (que l'haurem salat i empebrat)
Li farem donar dos voltes fins que agafi color, i afegim la ceba tallada a la juliana i es deixa coure a foc lent, se li va donant voltes perquè la ceba no es cremi.
Quan està cuit es treu de la cassola i es deixa refredar.
Quan està fred es fa a talls.
En un bol s'hi posa la ceba, amb el suc de coure el llom i l'almívar d'un pot de pinya i es tritura tot, ha de quedar un suc molt fi.
Es posen els talls de llom en una cassola i s'hi tira el suc que hem triturat, es deixa coure uns 20 minuts a foc lent.
En una paella es fregeix la pinya, volta i volta, que agafi color. Es posa a la cassola amb el llom 10 minuts més, fent xup xup i ja es pot servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

16002 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Cecilia Nogués Granados diu:
MªTresa, aquest Domenge faré aquest plat, Amb fa mol bona pinta.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: