Llom de cérvol estil Suís
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de llom de cérvol, en trossos
- 50 cc d'oli d'oliva verge extra
- 100 grams de cansalada viada
- 2 cebes vermelles
- 3 grans d'all
- 2 pastanagues
- 250 grams de tomàquets madurs
- 1 cullerada de farina de blat
- 3 decilitres de brou de carn
- 1 manat de fines herbes
- 50 grams de xampinyons en conserva
- 1 copa de bon brandi
- 12 olives negres sense pinyols
- Sal marina
- 1 pessic de pebre negre acabat de moldre.
4 racions
Elaboració
Daurar els trossos de carn en una cassola de fang gran.
Retirar i situar-los en una paella fonda.
Daurar la cansalada, tallada en petits filets, a foc fort i afegir les dues cebes molt picades, els alls i les pastanagues tallades en petits quadrats.
Afegir els tomàquets, pelats i sense llavors, empolvorar la farina i afegir la copa de brandi i el brou de carn.
Coure durant uns quatre minuts i incorporar aquesta preparació a la cassola amb la carn.
Coure durant un parell de minuts més i afegir les fines herbes i els xampinyons filetejats.
Tapar i deixar coure, a foc suau, durant dues hores i tres quarts, a tres hores.
Uns quinze minuts abans que finalitzi la cocció, afegir les olives negres i sense pinyol a l'olla del guisat. Servir acompanyat, a part, d'un puré de patates, espès
Etiquetes: Caça Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2996 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.