Llom a la taronja
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Kg de llom sense
- 1 got de vi blanc
- 4 cullerades de mantega
- 2 pastanagues
- 3 taronges
- Farigola
- Llorer
- Una mica de canyella en pols
- Sal i pebre
6 racions
Utensilis
Cassola de fang
cullera de fusta
Elaboració
Escalfar la mantega i daurar el llom per els dos costats.
Afegir el vi, la canyella, la farigola, el llorer, les pastanagues tallades petitas, la sal i el pebre.
Tot això a foc molt lent durant 30 minuts.
Després incorporar el suc de dues taronges i coure uns minuts a foc viu.
Retirar el llom i deixar que es refredi i tallar-lo en rodanxes.
Agafar la salsa de la cassola i passar-la per el "turmix", escalfar-la i posar-la per sobre el llom.
Tallar l'altre taronja en penjolls per tal de decorar.
1h
Etiquetes: Tall Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2581 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.