Tallarines de l'avia
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 GR. de Tallarines
- 1 ceba
- 4 tomàquets
- 100 gr. de pernil dolç
- 150 gr. de xampinyons
- 100 gr. de formatge rallat
- 100 gr. de mantega
- Sal, nou moscada, pebre
4 racions
Utensilis
1 Olla
1 cassola
1 colador
1 cullera de fusta
1 safata pel forn
Elaboració
Bullirem amb aigua i sal les tallarines i quan estiguin al dente les deixarem escórrer, guardam una mica d'aigua.
En una cassola hi posarem 150 grams de mantega i quan serà fosa, la ceba tallada molt fina, deixarem que es vagi fen rossa molt lentament hi posarem els quatre tomàquets pelats i molt madurs tallats petits, quan estigui sofregit hi posarem el pernil dolç tallat a tiretes. Remenarem amb una cullera de fusta una mica la cassola i hi afegirem els xampinyons tallats a tires i una mica de l'aigua que hem guardat.
Quan veiem que la salsa ja és al punt, hi posarem les tallarines, una mica nou moscada, pebre al gust i 75 grams de formatge rallat, ho remenarem ben bé perquè quedi ben repartit.
Els posarem en una safata pel forn, els cobrirem amb la resta del formatge rallat i mantega, els posarem al forn fins que estiguin gratinats.
40min
Notes
També es pot fer en qualsevol pasta
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3006 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.