Tallarines saltades amb musclos i gambetes
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Estofat
Recepta per wok
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de tallarines
- 200 grams de vianda de musclo congelada
- 200 grams de gambes pelades
- Una ceba picolada
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Un got de vi blanc
- Una fulla de llorer
- Dos cullerots de picada d'alls, julivert i oli, feta amb la batedora elèctrica
- Oli d'oliva
- Aigua
- Sal
- Mantega
4 racions
Utensilis
Un Wok gran
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Una escorredora
Un pla de fusta
Elaboració
Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i un punt de mantega, bullim les tallarines fins que estan cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
Seguidament, fiquem un raig d'oli en un Wok, i sofregim : la ceba picolada, el llorer i el sofregit de tomàquet.
Quan ja és mig fregit, afegim el got de ví.
Tot seguit, afegim les tallarines, els musclos i les gambes donem unes sacsejades, corregim de sal, deixem coure tot el conjunt uns deu minuts, i ja ho tindrem llest per treure-ho a taula en el mateix Wok amb un plat de fusta a sota.
1h
Notes
L'estri més adient per fer aquesta recepta, és un Wok.
Etiquetes: Cuina marinera La cuina del Wok Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1900 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.