Nius de tallarines amb samfaina
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Vuit nius de tallarines de pasta d'ou (dos per persona)
- La meva samfaina (la trobareu a les meves receptes)
- Aigua
- Mantega
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Un wok
Una cassola metal·lica fonda
Una escorredora
Una safata rodona de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, en el mateix wok amb una raig d'oli d'oliva, preparem la samfaina com explico a la meva recepta, i la reservem.
A part, en una cassola fonda amb: aigua, sal i una mica de mantega, coem els nius fins que són cuits al "dente", els escorrem i els fiquem en el wok juntament amb la samfaina.
Corregim de sal, i amb l'ajud del mànec del wok donem unes voltes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula ben repartit en la safata de porcellana.
1h
Etiquetes:
Cuina de tardor La cuina de la pasta
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2047 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.