Nius de tallarines amb samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit nius de tallarines de pasta d'ou (dos per persona)
  • La meva samfaina (la trobareu a les meves receptes)
  • Aigua
  • Mantega
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Un wok
Una cassola metal·lica fonda
Una escorredora
Una safata rodona de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en el mateix wok amb una raig d'oli d'oliva, preparem la samfaina com explico a la meva recepta, i la reservem.
A part, en una cassola fonda amb: aigua, sal i una mica de mantega, coem els nius fins que són cuits al "dente", els escorrem i els fiquem en el wok juntament amb la samfaina.
Corregim de sal, i amb l'ajud del mànec del wok donem unes voltes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula ben repartit en la safata de porcellana.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2047 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: