Nius de tallarines d'espinacs, amb xixorrites
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit nius de tallarines, d'espinacs,( dos per comensal)
- 300 grams, de xixorrites
- Tomàquet fregit de pot
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Oli d'oliva
- Un got de ví blanc
- Una fulla de llorer
- Una ceba picolada
- Tres alls pelats, laminats
- Un polsim, d'orenga,( orègano)
4 racions
Utensilis
Una aranya, per retirar els nius, perqué no es desfacin
Elaboració
En una cassola amb força aigua, sal, i una mica de mantega, posem a coure els nius de tallarines. Quan són cuits " al dente", els reservem.
A part, en un cassó amb oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, el llorer, i els alls laminats.
Quan és mig fregit, afegim les xixorrites, el tomàquet, i el ví blanc.
Quan tot el conjunt és cuit, posem dos nius de tallarines en cada plat, ben esorreguts, els cobrim amb la salsa de xixorrites, i per acabar el plat, ho espolsem amb una mica d'orenga, pel damunt, i ja ho podem treure a taula.
40min
Etiquetes: Cuina amb xixorrites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1817 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.