Tallarines amb mandonguilles
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de tallarines,
- 30 grams de mantega,
- 30 grams de llard de porc,
- 1 cullerada d'oli d'oliva,
- ½ ceba,
- 500 grams de tomàquets madurs per salsa,
- 250 grams de carn de vedella magra,
- 1 fetge i una pedrer de pollastre,
- 1 ou,
- Farina,
- Formatge parmesà ratllat,
- Sal, pebre i nou moscada,
- I oli per fregir les mandonguilles.
4 racions
Elaboració
Picar la carn i els menuts de pollastre, ben nets.
Barrejar la carn amb l'ou, afegir 1 cullerada de parmesà ratllat, una mica de nou moscada, pebre i lligar bé.
A continuació fer mandonguilles petites, passar-les per la farina i fregir-les en oli molt calent.
En una cassola amb el llard, oli i mantega ofegar la ceba picada.
Afegir els tomàquets triturats sense pell ni llavors, assaonar amb sal i pebre i coure una mitja hora.
Al final de la cocció afegir les mandonguilles, deixant-ho bullir fins que agafin gust.
A part coure la pasta al dente, quan estigui cuita, escórrer ràpidament, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada i les mandonguilles.
1h
Notes
Servir a taula amb formatge ratllat a part, perquè cadascú empolvori ell seu plat al gust.
Etiquetes: Tallarines Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2141 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.