Bacallà amb ceba
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Cebes grans
- 4 patates mitjanes
- 8 trossos de bacallà dessalat
- Llorer, oli d'oliva, pebre vermell
4 racions
Utensilis
1 cassola
1 paella
1 ganivet
Elaboració
En una cassola hi posarem un sostre de rodanxes de ceba, un altre de rodanxes de patata i un altre de bacallà, un parell de fulles de llorer i tornarem a començar amb la ceba, la patata i el bacallà.
En una paella hi posarem oli, i quan serà ben calent el tirarem per damunt del bacallà, amb una mica de pebre vermell i una mica d'aigua i es deixa que es vagi fent amb el foc baix durant 20 minuts aproximadament.
35min
Notes
S'ha de punxar les patates de tant en tant i així veurem si son cuites.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1768 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.