Torradeta de gamba i pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • torradetes de pa
  • cues de gamba pelades
  • pinya
  • formatge
  • pebre

Elaboració

Posarem un tall de formatge a sobre de la torradeta, a sobre una gambeta pelada ( que haurem passat per la paella fins daurar-la, amb una mica de pebre) i a sobre un dau de pinya.
Tot apunt per donar-li un cop de forn fins que el formatge es comenci a fondre.
Servir calent.

5min


Recepta de cuina de Torradeta de gamba i pinya
Bon profit!!
per Mercè Montardit

Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3753 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Sara Redón diu:
pareix molt bona i original, la provare !! gracies..

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: