Vol-au-vents
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Caatalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un paquet de pasta de full, congelada
- Dos ous batuts
- Un paquet de 250 grams, de cigrons
- Farina
4 racions
Utensilis
Corró punxador
Motlles talla pastes
Paper sulfuritzat ( paper per forn)
Corró per estirar la pasta
Elaboració
Primer de tot, espolsem farina damunt el marbre de treball, i deixem descongelar les plaques de pasta de full.
Precalentem el forn a 180º, i anem a fer els vol-au-vents.
Agafem una placa de pasta de full, i l'estirem amb el corró. Seguidament, amb l'ajud del motlle talla pastes, de la mida que vulguem, el tallem i el reservem.
Aquesta vegada, sense estirar la pasta, tallem dos discs més. Després, amb un motlle de mida més petita, tallem el centre dels discs, i ens quedaran com una anella foradada en el centre.
A continuació, pintem amb ou batut totes les peces, i ho montem de la següent manera : damunt del paper del forn, posem la rodella gran, tot seguit, posem una anella, i tot seguit, l'altre anella damunt. A la base, hi posem els cigrons cobrint-la tota, perque en coure, no puji la pasta .
Ho enfornem a 180º, i quan veiem que ja és cuit, ho retirem del forn, i ho deixem refredar.
Quan és fred, traiem els cigrons del fons, i ja tenim el vol-au-vent, per farcir-lo amb el que vulguem. Les quantitats, depenen dels vol-au-vents, que vulguem fer.
40min
Notes
Amb aquesta recepta, propiament dita, us vull dir, com fer els vol-au-vents, a casa, sense necesitat d'anar-los a comprar enlloc, i poder-los fer de la mida que més ens agradin.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2013 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.