Vol-au-vents

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Caatalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un paquet de pasta de full, congelada
  • Dos ous batuts
  • Un paquet de 250 grams, de cigrons
  • Farina

4 racions

Utensilis

Corró punxador
Motlles talla pastes
Paper sulfuritzat ( paper per forn)
Corró per estirar la pasta

Elaboració

Primer de tot, espolsem farina damunt el marbre de treball, i deixem descongelar les plaques de pasta de full.
Precalentem el forn a 180º, i anem a fer els vol-au-vents.
Agafem una placa de pasta de full, i l'estirem amb el corró. Seguidament, amb l'ajud del motlle talla pastes, de la mida que vulguem, el tallem i el reservem.
Aquesta vegada, sense estirar la pasta, tallem dos discs més. Després, amb un motlle de mida més petita, tallem el centre dels discs, i ens quedaran com una anella foradada en el centre.
A continuació, pintem amb ou batut totes les peces, i ho montem de la següent manera : damunt del paper del forn, posem la rodella gran, tot seguit, posem una anella, i tot seguit, l'altre anella damunt. A la base, hi posem els cigrons cobrint-la tota, perque en coure, no puji la pasta .
Ho enfornem a 180º, i quan veiem que ja és cuit, ho retirem del forn, i ho deixem refredar.
Quan és fred, traiem els cigrons del fons, i ja tenim el vol-au-vent, per farcir-lo amb el que vulguem. Les quantitats, depenen dels vol-au-vents, que vulguem fer.

40min

Notes

Amb aquesta recepta, propiament dita, us vull dir, com fer els vol-au-vents, a casa, sense necesitat d'anar-los a comprar enlloc, i poder-los fer de la mida que més ens agradin.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2013 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: