Vol-au-vents de calçots amb cansalada
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit vol-au-vents de mida mitjana
- Dotze calçots
- Sis talls de cansalada fumada
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Nata líquida per muntar
- Formatge ratllat
4 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb paper sulfuritzat
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Elaboració
Primerament, en una paella gran amb un rajolí d'oli, sofregim els calçots tallats en brunoise petita. i quan són cuits, afegim la cansalada picolada ben petita.
Tot seguit, corregim de sal i pebre i tot seguit afegim un raig de nata líquida, ho remenem ben remenat, i un cop cuit, ho reservem.
Seguidament, omplim els vol-au-vents amb l'ajud d'una cullera gran, els espolsem amb formatge ratllat i els fiquem en el forn a 180º, fins que el formatge sigui ben daurat.
Tot seguit, els fiquem a la safata de cartró amb blonda, i ja els podrem treure a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina del calçot Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2881 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.