Vol-au-vents de calçots amb cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Vuit vol-au-vents de mida mitjana
  • Dotze calçots
  • Sis talls de cansalada fumada
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Nata líquida per muntar
  • Formatge ratllat

4 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb paper sulfuritzat
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Una safata rectangular de cartró amb blonda

Elaboració

Primerament, en una paella gran amb un rajolí d'oli, sofregim els calçots tallats en brunoise petita. i quan són cuits, afegim la cansalada picolada ben petita.
Tot seguit, corregim de sal i pebre i tot seguit afegim un raig de nata líquida, ho remenem ben remenat, i un cop cuit, ho reservem.
Seguidament, omplim els vol-au-vents amb l'ajud d'una cullera gran, els espolsem amb formatge ratllat i els fiquem en el forn a 180º, fins que el formatge sigui ben daurat.
Tot seguit, els fiquem a la safata de cartró amb blonda, i ja els podrem treure a taula.

1h 10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3013 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: