Vol-au-vents de tonyina en escabetx amb puntes d'espàrrecs i romesco
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Deu vol-au-vents de mida mitjana
- El meu romesco (el trobareu a les meves receptes)
- Tonyina en escabetx (la trobareu a les meves receptes)
- Deu puntes d'espàrrecs blancs en conserva
5 racions
Utensilis
Una safata rectangular de porcellana blanca
Un biberó de plàstic
Elaboració
Primerament, fem la tonyina en escabetx com explico a la meva recepta, i un cop feta deixem que refredi una mica. Seguidament, l'esmicolem, en fiquem una mica en el fons dels vol-au-vents, i els posem a la safata de porcellana.
A part, tallem les puntes dels espàrrecs d'uns cinc centimetres aproximadament, i les posem ben dretes en el centre dels vol-au-vents. Seguidament, fiquem els vol-au-vents en la safata ben posats, omplim el biberó amb la salsa romesco, i amb molta cura la repartim per la punta dels espàrrecs, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina per les festes La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2085 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.