Pastís de tonyina

Ingredients

  • 250 g de pa de motllo sense crosta
  • 150 g de tonyina en conserva
  • 150 g de tomàquet fregit
  • 150 g de maionesa
  • 2 ous durs
  • Olives farcides i pebrot escalivat per decorar

6 racions

Utensilis

Motllo de plumb cake

Elaboració

Engrassem un motllo de plumb cake i cobrim el fons amb una capa de pa.
Cobrim el pa amb una capa de tomàquet fregit, una capa de tonyina esmicolada, ou dur ratllat i una capa de maionesa.
Posem una altra capa de pa i pressionem amb la ma perquè quedi ben impregnat.
Posem una altra capa amb el mateix farcit, posem la capa de pa i tornem a pressionar.
Si es vol, es pot fer una altra capa, però amb dues ja queda bé.
Acabem sempre amb una capa de pa, que untarem amb tomàquet fregit.
Fiquem el pastís a la nevera i el deixem reposar, com a mínim 1 hora.
També el podem fer el dia abans, així quedarà mes impregnat.
Tallem l'enciam en juliana.
Desmotllem el pastís, el cobrim amb maionesa i li posem per sobre l'enciam tallat en juliana.
El decorem amb rodanxes d'ou dur, que haurem reservat, i amb unes tires de pebrot vermell.

30min

Notes

Aquest pastís és ideal per l'estiu i la primavera, però jo el faig tot l'any. Sempre queda molt bé.


Recepta de cuina de Pastís de tonyina
Recepta de cuina de Pastís de tonyina

Així és com queda per dintre

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

31320 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Dolça diu:
És un dels pastissos típics de les revetlles i festes d'estiu!
És boníssim.
Dolors Armengol Blancafort diu:
Fàcil de fer!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: