Pastís de tonyina
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 g de pa de motllo sense crosta
- 150 g de tonyina en conserva
- 150 g de tomàquet fregit
- 150 g de maionesa
- 2 ous durs
- Olives farcides i pebrot escalivat per decorar
6 racions
Utensilis
Motllo de plumb cake
Elaboració
Engrassem un motllo de plumb cake i cobrim el fons amb una capa de pa.
Cobrim el pa amb una capa de tomàquet fregit, una capa de tonyina esmicolada, ou dur ratllat i una capa de maionesa.
Posem una altra capa de pa i pressionem amb la ma perquè quedi ben impregnat.
Posem una altra capa amb el mateix farcit, posem la capa de pa i tornem a pressionar.
Si es vol, es pot fer una altra capa, però amb dues ja queda bé.
Acabem sempre amb una capa de pa, que untarem amb tomàquet fregit.
Fiquem el pastís a la nevera i el deixem reposar, com a mínim 1 hora.
També el podem fer el dia abans, així quedarà mes impregnat.
Tallem l'enciam en juliana.
Desmotllem el pastís, el cobrim amb maionesa i li posem per sobre l'enciam tallat en juliana.
El decorem amb rodanxes d'ou dur, que haurem reservat, i amb unes tires de pebrot vermell.
30min
Notes
Aquest pastís és ideal per l'estiu i la primavera, però jo el faig tot l'any. Sempre queda molt bé.
Etiquetes: Pastis de tonyina Pastissos salats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
30825 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.