Vol-au-vents de primavera
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze vol-au-vents de mida mitjana
- Salsa rosa (la trobareu a les meves receptes)
- Dotze gambes congelades de mida mitjana
- Porradell picolat
- Oli d'oliva
- Un manat d'espàrrecs verds de cultiu
- La part blanca de tres porros picolats
- 400 grams de xampinyons laminats
- Sal
- Pebre negre en pols
- Una llauna de tonyina mitjana en oli d'oliva
12 racions
Utensilis
Una safata de porcellana gran
Un cassó gran
Una paella gran
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem en la nevera.
A part, en un cassó amb aigua i un polsim de sal, escaldem les dotze gambes tres minuts, i tot seguit les refredem amb aigua freda, i les reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli, fregim: els porros picolats, els xampinyons i els espàrrecs, tot salpebrat, i quan tot plegat ja és ben fregit, ho picolem amb un ganivet, i ho fiquem en el bol de vidre juntament amb la llauna de tonyina, l'esmicolem i ho barregem tot ben barrejat amb quatre cullerades de salsa rosa, i amb aquesta farsa, anem omplint els vol-au-vents fins arribar a dalt de tot, seguidament, els cobrim amb una mica més de salsa, els hi posem una gamba al damunt, espolsem la gamba amb una mica de porradell picolat, els posem ben arrenglerats a la safata de porcellana, i ja els tenim llestos per servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, és un altre aperitiu que ens pot anar molt bé per celebrar les revetlles que s'apropen.
Etiquetes: La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1879 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.