Vol-au-vents de primavera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze vol-au-vents de mida mitjana
  • Salsa rosa (la trobareu a les meves receptes)
  • Dotze gambes congelades de mida mitjana
  • Porradell picolat
  • Oli d'oliva
  • Un manat d'espàrrecs verds de cultiu
  • La part blanca de tres porros picolats
  • 400 grams de xampinyons laminats
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Una llauna de tonyina mitjana en oli d'oliva

12 racions

Utensilis

Una safata de porcellana gran
Un cassó gran
Una paella gran
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem en la nevera.
A part, en un cassó amb aigua i un polsim de sal, escaldem les dotze gambes tres minuts, i tot seguit les refredem amb aigua freda, i les reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli, fregim: els porros picolats, els xampinyons i els espàrrecs, tot salpebrat, i quan tot plegat ja és ben fregit, ho picolem amb un ganivet, i ho fiquem en el bol de vidre juntament amb la llauna de tonyina, l'esmicolem i ho barregem tot ben barrejat amb quatre cullerades de salsa rosa, i amb aquesta farsa, anem omplint els vol-au-vents fins arribar a dalt de tot, seguidament, els cobrim amb una mica més de salsa, els hi posem una gamba al damunt, espolsem la gamba amb una mica de porradell picolat, els posem ben arrenglerats a la safata de porcellana, i ja els tenim llestos per servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, és un altre aperitiu que ens pot anar molt bé per celebrar les revetlles que s'apropen.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1879 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: