Bastonets de pa, amb pernil dolç arrebossats
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze bastonets de pa prims
- Sis llesques de pernil dolç tallades per la meitat
- Oli d'oliva
- Quatre ous batuts
- Pa ratllat
- Farina
12 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata de cartró amb blonda
Elaboració
Si els bastonets, són massa llargs, els podem escapçar una mica.
Agafem un bastonet, posem el pernil dolç repartit a la meitat, l'emboliquem fent un rotlle, els passem per farina, ou batut, pa ratllat, i els fregim en una paella amb oli d'oliva ben calent.
Quan els tenim tots fregits, els anem posant en una safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, els posem en una safata de cartró amb una blonda, i ja els podem servir a taula.
30min
Etiquetes: La cuina dels aperitius La cuina dels rotllets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2068 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.