Tomàquets farcits de marisc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos tomàquets de mida mitjana, per comensal
  • Un enciam
  • Salsa rosa, ( està en les meves receptes )
  • Dues varetes, de delicies de mar
  • Vuit gambes pelades, ( congelades )
  • Sal
  • Aigua
  • Julivert picolat

1 racions

Elaboració

Primer de tot, bullim les gambes amb aigua i sal. Quan són cuites, ( uns cinc minuts ), les refredem, i les picolem, ( menys una que la farem servir com a decoració ).
En un bol, posem: l'enciam picolat, les veretes de mar picolades, les gambes, i unes cullerades de salsa rosa, i ho barrejem tot ben barrejat.
A part, agafem els tomàquets, els tallem a lo ample, i els buidem amb l'ajud de un ganivet i una cullera. Un cop buits, els omplim amb la barreja que tenim preparada.
Per acabar el plat, posem una gamba tallada per la meitat, la espolsem amb julivert picolat, i hi posem una umbrel-la clavada, com a decoració, per fer el plat més vistós.

40min

Notes

Per decorar el plat, farem servir unes umbrel-les de paper, ben boniques


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2309 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: