Tomàquets farcits de marisc
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- Dos tomàquets de mida mitjana, per comensal
- Un enciam
- Salsa rosa, ( està en les meves receptes )
- Dues varetes, de delicies de mar
- Vuit gambes pelades, ( congelades )
- Sal
- Aigua
- Julivert picolat
1 racions
Elaboració
Primer de tot, bullim les gambes amb aigua i sal. Quan són cuites, ( uns cinc minuts ), les refredem, i les picolem, ( menys una que la farem servir com a decoració ).
En un bol, posem: l'enciam picolat, les veretes de mar picolades, les gambes, i unes cullerades de salsa rosa, i ho barrejem tot ben barrejat.
A part, agafem els tomàquets, els tallem a lo ample, i els buidem amb l'ajud de un ganivet i una cullera. Un cop buits, els omplim amb la barreja que tenim preparada.
Per acabar el plat, posem una gamba tallada per la meitat, la espolsem amb julivert picolat, i hi posem una umbrel-la clavada, com a decoració, per fer el plat més vistós.
40min
Notes
Per decorar el plat, farem servir unes umbrel-les de paper, ben boniques
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2178 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.