Gambetes amb formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • gambes ( o gambetes cuites i pelades )
  • tomata fregida
  • formatge en làmines

Elaboració

Courem les gambes amb aigua i sal durant uns 5 minuts, les escorrerem, deixarem refredar i les pelarem.
( si decidim fer-ho amb les gambetes cuites només caldrà deixar-les descongelar)
En una safata que pugui anar al forn posarem una cullerada de tomata per cada gamba que tinguem.
Posarem a sobre de la tomata una gamba i a sobre un tros del formatge, cobrint-la.
Ho gratinarem al forn fins que es fongui el formatge.

15min

Notes

És ideal servir de forma individual ja sigui en culleretes o qualsevol safata/platet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1751 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: