Truita de pasta
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams de macarrons o plomes,
- 200 grams de salsa napolitana (salsa de tomàquet),
- 5 ous,
- Oli,
- Sal,
- Pebre,
- I formatge ratllat (parmesà o gruyere)
4 racions
Elaboració
Coure la pasta al dente en abundant aigua salada.
Escorreu-la i condimentar amb la salsa ja preparada.
Batre els ous, condimentar amb sal i pebre i afegir dues cullerades de formatge ratllat.
En una paella, amb poc oli, escalfar la salsa ja condimentada, afegir els ous batuts i preparar una truita com de costum.
Servir calent o freda.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2256 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.