Truita de pasta

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 grams de macarrons o plomes,
  • 200 grams de salsa napolitana (salsa de tomàquet),
  • 5 ous,
  • Oli,
  • Sal,
  • Pebre,
  • I formatge ratllat (parmesà o gruyere)

4 racions

Elaboració

Coure la pasta al dente en abundant aigua salada.
Escorreu-la i condimentar amb la salsa ja preparada.
Batre els ous, condimentar amb sal i pebre i afegir dues cullerades de formatge ratllat.
En una paella, amb poc oli, escalfar la salsa ja condimentada, afegir els ous batuts i preparar una truita com de costum.
Servir calent o freda.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2540 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
molt original. Prenc nota.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: