Cloïsses a la marinera
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1kg de cloïsses fresques
- 1 ceba i ½
- dues tomates madures
- alls
- julivert
- un raig d’oli
4 racions
Elaboració
Al morter, prepararem una bona picada d’all i julivert i reservarem.
En un cassó posarem les cloïsses i les cobrirem amb aigua (tot just cobrir-les, no més) i les deixarem bullint fins que siguin obertes.
Aquest pas pretén que les cloïsses es desprenguin de la terra que puguin contenir.
Mentre bullen les cloïsses, posarem al foc la cassola.
Quan l’oli sigui calent hi tirarem la ceba tallada menudament i també la tomata i ho deixarem a foc lent que es vagui coient lentament.
Quan tinguem el sofregit apunt i les cloïsses obertes, les posarem a la cassola i remenarem bé.
Afegirem la picada d’all i julivert i taparem la cassola deixant-ho uns 10 minuts.
Podem afegir-hi un got de vi blanc.(opcional)
Notes
servir acompanyat de pa, per sucar!
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3785 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.