Festa marinera
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Rodelles de rap
- Serrans
- Musclos
- Gambes
- Patates
- Galeres
- Fumet de peix:caps de peix una fulla de api i una ceba
- Lluç
- 1 raig de oli de oliva
- 1 pols de sal
- Per el sofregit:1 tomàquet madur
- 1 ceba
- Per la picada:1 fetge de rap 2 grans d'all 1 llesca de pa fregit
2 racions
Elaboració
Agafem una cassola i la posem al foc amb un bon raig de oli de oliva a escalfar
En una altra olla preparem un fumet de peix amb caps de peix,una fulla de api i una ceba
Preparem la ceba ben picada i el tomàquet ben trinxat
Pelem els alls i els posem a la cassola de el oli i també una llesca de pa i el fetge del rap
Un cop això ben fregit o posem a una ma de morter
Posem el tomàquet a la cassola i el sofregim
Un cop ben sofregit afegim les patates esberlades a la cassola i donem unes voltes
Afegim el fumet colat a la cassola i seguidament afegim el peix i els crustacis
Deixem coure uns deu minuts i afegim la picada del morter desmaixada amb una mica de suc de la cocció
Sacsegem la cassola i deixem coure uns cinc minuts més
Fet això o passem a una plata i gaudim si hem permeteu haber titulat aquesta recepta com a festa marinera.
Notes
Simplement i pot semblar no se com dir, una tonteria, però hem fa molta gràcia titular aquesta recepta , Festa marinera, crec que realment ès una festa aquest plat.
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3112 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.