Farcellets de lluç amb pasta de full

Ingredients

  • 1 Lamina de pasta de full: fresca o descongelada
  • 4 centres de lluç, sense espines
  • 1 rovell d'ou
  • 1 ceba grossa
  • 1 pot de bolets variats en conserva
  • 75 gr. de mantega
  • Una taronja
  • Oli, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Poseu el forn a escalfar: amb el foc de dalt i de baix a 180 graus.
Trinxeu la ceba ben petita, o be ratlleu-la
Escorreu els bolets i trinxeu-los ben petits
En una paella poseu-hi una mica d'oli i rostiu la ceba: que quedi dauradeta i tendre
Afegiu els bolets i deixeu-los coure una estona: pot ser els haureu de tapar, doncs salten.
Esteneu la pasta de full i talleu-la en quatre troços
Al mig de cada tros i poseu un centre de lluç i per sobre hi repartiu el sofregit de ceba i bolets.
Tanqueu la pasta de full, tot fent un farcell
Poseu a la plata del forn un full de paper de forn i a sobre els farcells, cap per avall, que no es vegin els plecs del farcell.
Pinteu els farcells amb el rovell d'ou: amb un pinzell de cuina o una cullera.
Coeu al forn 10 o 15 minuts: fins que agafi un bonic color

Salsa per acompanyar.
En un casso i poseu la mantega i la desfeu
Afegiu-hi el suc de la taronja i ho remeneu amb un batedor de varetes manual fins que agafi la textura que us agradi.

30min

Notes

Es un plat que queda impressionant i tothom us preguntarà com ho heu fet.

Ho podeu provar amb supremes de salmó o del peix que mes us agradi
Ho podeu acompanyar amb unes verduretes saltejades com he fet jo a la foto.
Adaptat de una recepta de la Mireia Carbò la Cuina Salvavides


Recepta de cuina de Farcellets de lluç amb pasta de full

Aixi queda de xulo

Recepta de cuina de Farcellets de lluç amb pasta de full

Preparat per enfornar

Recepta de cuina de Farcellets de lluç amb pasta de full

Acaba de sortir ben dauradet !!!

Recepta de cuina de Farcellets de lluç amb pasta de full

Que gustós i saborós !!!

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4039 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Molt original.
Queda anotada.

una salutació,
mercè

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: