Amanida d'escarola amb magrana
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 escarola
- 1 magrana
- 50 gr. de nous
- 100 gr. de parmesà en un tall
- Oli, sal i vinagre
4 racions
Elaboració
Renteu bé l'escarola i poseu-la en un bol a trossets (jo faig servir el truc de tallar l'escarola dins el bol a "tisorades")
Desgraneu la magrana i afegiu-la al bol (jo faig servir el truc de partir-la per la meitat, i donar-li cops amb la mà de morter: els grans cauen sols).
Talleu el parmesà en encenalls i poseu-los al bol (jo ho faig amb un ganivet d'aquests especials per al formatge: que tallen ben prim)
Trenqueu les nous a bocins i les afegiu.
Amaniu amb oli, sal i, si us agrada, un bon vinagre
I ja teniu una amanida d'hivern.
10min
Notes
També la faig amb formatge brie, enlloc de parmesà: queda més cremosa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8021 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.