Amanida de cigrons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pot de cigrons cuits
  • 100 gr. de daus de beicon
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 cogombre
  • 1 tomaca mitjana
  • 1/2 poma
  • 100 gr. de xampinyons petits
  • 50 gr. de formatge curat
  • 1 dl. d'oli
  • 2 cullerades de vinagre de Mòdena
  • Sal

2 racions

Elaboració

Fregir el beicon fins que quedi daurat i cruixent. Reservar-lo sobre paper de cuina per que absorbeixi el greix sobrant.
Trinxar a quadradets el formatge, el pebrot, el cogombre, la tomaca, la poma i els xampinyons.
Fer la vinagreta amb l'oli, el vinagre i la sal, remenant bé fins que quedi lligat.
En un bol, posar els cigrons, afegir les verdures, remenar. Per sobre posar el formatge i el beicon. Regar amb la vinagreta. Servir.

15min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

13902 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: