Hummus (Puré de cigrons)

Ingredients

  • 500g de cigrons bullits
  • Una dent d'all
  • Mig iogurt
  • El suc de mitja llimona
  • Una cullerada sopera del brou de bullir els cigrons
  • Una cullerada sopera de tahina (pasta feta amb farina de sèsam i oli d'oliva)
  • Sal
  • Pebre vermell picant
  • Oli d'oliva verge

4 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

En un recipent per a la batedora, es posen el cigrons, la dent d'all tallada a cuadrets, mig iogurt, el suc de la mitja llimona, la cullerada sopera de brou de bullir els cigrons, la cullerada de tahina, un polsim de sal i un rajolinet d'oli. Es passa tot per la batedora fins que queda un pure.
Es passa el puré a un plat per a servir-lo i es polvoreja amb pebre vermell picant i rajolinets d'oli d'oliva.
Es posa a la nevera durant una hora i ja es pot servir.

20min

Notes

Un plat de les terres del Mediterrani Sud molt nutritiu i serveix com acompanyant d'altres plats o bé com entrant. La tahina es pot comprar a qualsevol tenda de productes dietètics i no és res més que farina de sèsam barrejada amb oli d'oliva formant una pasta de color marronós i oliosa.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

22937 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: