Wok de cigrons amb botifarrons de ceba

Ingredients

  • 800 gr de cigrons cuits de Saúco
  • 3 botifarrons de ceba i pinyons
  • 5 alls tendres
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Netegem els alls i els tallem a trossets.
Posem oli al wok i afegim immediatamen els alls i anem remenant perquè no es cremin.
Afegim els cigrons i amb molta cura de que no es desfacin els remenem a fi de que agafin gustet de l'all tendre.
Traiem, si podem, la pell dels botifarrons i els tallem.
Un vol tinguem calents els cigrons incorporem els butifarrons i amb compte remenem. Veurem com es van desfen a mesura que es couen.
Sevir bén calent.

20min

Notes

Com que els cigrons cuits ja porten sal i els botifarrons també, no cal posar-ne


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4096 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: