Chop suey de pollastre
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per wok
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grs. de pit de pollastre.
- 3 cebes de figueres.
- 3 dents d’all.
- Gengibre de la mida de dues dents d’all aprox.
- 50 grs. de col.
- 2 tomàquets madurs.
- 3 pebrots verds italians.
- 400 grs. de pasta Noodles.
- Oli de sèsam.
- Un grapat de sèsam.
- Salsa de soja.
- Oli d’oliva.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
- Posem dues cullerades soperes d’oli de sèsam, n’hi afegim dues més de salsa de soja (podem posar-ne més), sal i pebre i ho barregem, juntament amb un grapat de llavors de sèsam (amb aquest preparat marinarem el pollastre).
- Tallem el pollastre en tires fines i les posem a marinar (mín. una horeta).
- Piquem bé l’all i el gengibre i ho posem a dins del wok amb oli d’oliva a foc baix.
- Afegim la ceba tallada en juliana i seguidament hi afegim els pebrots.
- Quan el sofregit comenci a estar al punt hi afegirem els tomàquets tallats ben fins i la col també picadeta.
- Quan el sofregit estigui el retirem.
- Afegim el pollastre al Wok i el daurem (sense el líquid del marinat).
- Quan estigui hi afegim el sofregit i ho barregem.
- Bullim els noodles per 2-3 minuts amb abundant aigua.
- Quan estiguin els afegim al Wok, barregem 5 minutets a foc baix amb la barreja del marinat i ja ho podem servir.
1h 40min
Notes
- No queda gens malament afegir-hi alguns pipetes de guindilla.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2499 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.