Escopinyes divertides

Ingredients

  • 1 kg. d’escopinyes vives.
  • Dues guindilles verdes en vinagre (piparres).
  • Dues limes.
  • Ceba tendra.
  • Julivert al gust.
  • “Manzanilla” .
  • Oli d’oliva, sal i pebre.

2 racions

Elaboració

Abans de res posarem les escopinyes amb aigua, sal i un raig de vinagre (perquè s’obrin i deixin anar tota la sorra, que a vegades costa de treure). Mínim 30 minuts.
Preparem i barregem, com si féssim una vinagreta, les guindilles tallades en rotllanes fines, un poquet de ceba tendra molt picada (un quart de ceba petita), el suc de les limes, el julivert picat, un bon raig d’oli, la sal i el pebre.
Posem les escopinyes en una paella, les tapem i pugem el foc.
Quan veiem que s’estan obrint, traiem la tapa i els hi tirem per sobre un bon raig de “Manzanilla” mentre movem la paella.
Quan totes s’hagin obert, les servim en una font de vidre, mentre separem el líquid restant.
El líquid que hem separat el barrejarem amb el tipus “vinagreta” que hem fet abans, i amanirem les escopinyes mentre les servim.

30min


Recepta de cuina de Escopinyes divertides

Escopinyes divertides

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3629 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: