Escopinyes divertides
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg. d’escopinyes vives.
- Dues guindilles verdes en vinagre (piparres).
- Dues limes.
- Ceba tendra.
- Julivert al gust.
- “Manzanilla” .
- Oli d’oliva, sal i pebre.
2 racions
Elaboració
Abans de res posarem les escopinyes amb aigua, sal i un raig de vinagre (perquè s’obrin i deixin anar tota la sorra, que a vegades costa de treure). Mínim 30 minuts.
Preparem i barregem, com si féssim una vinagreta, les guindilles tallades en rotllanes fines, un poquet de ceba tendra molt picada (un quart de ceba petita), el suc de les limes, el julivert picat, un bon raig d’oli, la sal i el pebre.
Posem les escopinyes en una paella, les tapem i pugem el foc.
Quan veiem que s’estan obrint, traiem la tapa i els hi tirem per sobre un bon raig de “Manzanilla” mentre movem la paella.
Quan totes s’hagin obert, les servim en una font de vidre, mentre separem el líquid restant.
El líquid que hem separat el barrejarem amb el tipus “vinagreta” que hem fet abans, i amanirem les escopinyes mentre les servim.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3494 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.