Crema de pèsols amb menta fresca i cruixent de cansalada
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg. de pèsols.
- 3 cebes tendres.
- un grapat d’enciam (un “cogollo” aprox.).
- 250 cl. de nata líquida.
- 300 cl. de brou de verdures.
- 20 fulles de menta fresca.
- 4 talls molt fins de cansalada.
- Oli d’oliva, sal i pebre.
4 racions
Elaboració
- Daurem la cebeta ben picada en una cassola amb oli d’oliva.
- Quan porti deu minutets hi afegim l’enciam també ben picadet.
- En deu minuts més afegim els pèsols i els saltegem un cinc minuts més.
- Afegim la crema de llet i el brou de verdures (busquem la textura que més ens agradi, afegint-me més o menys segons el gust de cadascú).
- Salpebrem, tapem la cassola i ho deixem tot junt a foc mitg per uns 30 minuts aproximadament.
- Quan estigui ho passem per la batedora fins que quedi ben fi.
- Fregim les tires fines de cansalada per afegir-les a cada plat; unes parts de la cansalada, un cop fregides les podem tallar en virutes per afegir-les per sobre la crema de pèsols.
- Trenquem les fulles de menta i les repartim per sobre de cada plat.
- Afegim també quatre gotes de crema de llet amb sal i pebre per donar-li color.
50min
Etiquetes: Sopas i cremes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4641 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.