Rossellones al xerès

Ingredients

  • 1 - 1,5 Kg de rossellones
  • 3 grans d'all
  • 1 bitxo o caiena
  • 1/2 got de xerès
  • 1 cullerada curulla de farina
  • Julivert
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Unes hores abans posar les rossellones amb aigua freda i força sal per treure tota la sorra que puguin tenir.
En una cassola ample, posem un raig d'oli d'oliva. Piquem els grans d'all i els afegim a la cassola juntament amb el bitxo o la caiena.
Quan comencin a daurar-se, afegim les rossellones escorregudes i posem el foc al máxim. Sacsegem la cassola enèrgicament i empolvorem amb la farina i sacsegem de nou.
Un cop la farina s'hagi dissolt, reguem les rossellones amb el xerès, afegim una mica de sal i deixem que s'obrin. Anem movent la cassola per deixar lloc a les rossellones que no s'hagin obert.
Tirar el julivert trinxat per sobre.

Notes

És important no cuinar-les gaire ja que s'assequen i queden en no rès i s'han de servir calentes


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4266 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: