Fideus d'arròs amb salsa de soja
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per wok
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de fideus d'arròs
- 4 xampinyons grans tallats a làmines
- 1/2 pebrot verd
- 1 pastanaga
- 1 ceba fresca
- 3 cullerades (sopa) d'oli d'oliva
- salsa de soja al gust
- sal i pebre
4 racions
Elaboració
Bullirem els fideus segons ho marca el fabricant. Els escorrerem i reservarem.
En el wok hi posarem l'oli d'oliva i saltajarem les verdures tallades a tires i els xampinyons.
Les farem fins que estiguin al punt. Salpebrem i afegim la salsa de soja.
Dos remanades i afegim els fideus. Dos remades més i a servir.
20min
Notes
Aquests fideus són molts digestius i servits amb verduretes queden molt bons. Avui els he fet per acompanyar la carn que he fet al forn.
Ahir per la tarda la meva néta i jo vam fer magdalenes i ens ho vam passar d'allò més bé. Que els petits estiguin per la cuina els ajuda a valorar i aprendre d'allò que mengen.
Aquests moments són els que ens emportem de la vida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6731 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.