Fideus d'arròs amb salsa de soja

Ingredients

  • 1 paquet de fideus d'arròs
  • 4 xampinyons grans tallats a làmines
  • 1/2 pebrot verd
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba fresca
  • 3 cullerades (sopa) d'oli d'oliva
  • salsa de soja al gust
  • sal i pebre

4 racions

Elaboració

Bullirem els fideus segons ho marca el fabricant. Els escorrerem i reservarem.
En el wok hi posarem l'oli d'oliva i saltajarem les verdures tallades a tires i els xampinyons.
Les farem fins que estiguin al punt. Salpebrem i afegim la salsa de soja.
Dos remanades i afegim els fideus. Dos remades més i a servir.

20min

Notes

Aquests fideus són molts digestius i servits amb verduretes queden molt bons. Avui els he fet per acompanyar la carn que he fet al forn.
Ahir per la tarda la meva néta i jo vam fer magdalenes i ens ho vam passar d'allò més bé. Que els petits estiguin per la cuina els ajuda a valorar i aprendre d'allò que mengen.
Aquests moments són els que ens emportem de la vida.


Recepta de cuina de Fideus d'arròs amb salsa de soja

Emplatat

Recepta de cuina de Fideus d'arròs amb salsa de soja

Fent magdalenes

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6971 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Josep Murlà Janó diu:
Digues que sí!. La meva neta petita, de cinc anys, sempre ens ajuda a la cuina. L'única cosa que hem de vigilar és que no s'acosti massa al foc, i que tingui tots els ingredients tallats (que no hagi d'utilitzar els ganivets).
Ah! I llavors ajuda també a rentar i endreçar! És una joia.
Nani Nolla diu:
Hola Josep,
M'assembla que estem en sintonia. Les meves filles recorden tots els plats dels meus pares. I jo la de la meva infància. M'agraden les cuines compartides i viscudes. La meva néta gaudeix amb nosaltres i la fem partícip.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: