Arròs dolç especial
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Brasil
Estació: primavera estiu hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 litre d'aigua
- 200 g d'arròs
- 1 pot petit de llet condensada
- pell de llimona
- canyella en pols
6 racions
Elaboració
Posarem l'aigua a bullir amb la pell de la llimona, i quan bulli abocarem l'arròs i el deixarem coure lentament durant 1/2 hora.
Retirarem del foc i afegirem la llet.
Deixem refredar.
Si es confita a la nevera d'un dia per l'altre serà més bo.
L'arròs es beu tot el líquid.
En el moment de servir empolvorem amb la canyella.
40min
Notes
No us penseu que per portar llet condensada quedi molt dolç.
Resulta cremós i no embafa.
Etiquetes: Arròs amb llet Llet condensada Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3652 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.