Amanida freda de cigrons
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de cigrons cuits
- Dos ous
- Dues dents d'all
- Fulles de julivert
- Comí en pols
- Sal
- Oli d'oliva verge
2 racions
Elaboració
Es posen a bullir els dos ous. Quan estant al punt es deixen refredar.
En un morter, es piquen els alls i el julivert amb una mica de sal mirant que quedi tot ben picat. Se li afageix un bon rajolí d'oli d'oliva verge i un polsim de comí en pols i es remena tot amb la ma del morter.
En una plata per a servir, poseu els cigrons cuits sense res de brou. Peleu els ous durs i els talleu a dauets i els afegiu als cigrons. Afegiu el contingut del morter i remaneu tot fins que quedi tot ben barrejat. Poseu-lo a la nevera com a mínim dues hores.
30min
Etiquetes: Cigrons Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
11014 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.