Confitura de tomàquet

Ingredients

  • 600gr. de tomàquets de pera (tenen molta molsa i poques llavors)També van molt bé les de Cor de bou que tenen molta polpa.
  • 300gr. de sucre
  • Suc 1 llimona
  • Opcional: 2 fulls de gelatina.

Elaboració

Pelar les tomaques. (amb el pelador o raspant la pell amb un ganivet sense serreta, es pelen fàcilment)
Treure les llavors i trossejar.
Coure en una cassola de fons gruixut una 15 minuts a foc suau. Afegir el suc de llimona i el sucre i remenar.
Deixar com una hora a foc suau, remenant de tant en tant fins que quedi espessa, com caramelitzada.
Si la voleu molt fina, triturar quan encara és calenta.

1h 30min

Notes

Ideal per fer pastissos o per esmorzars damunt d'una torrada amb mantega.Mmmm!!
Heu de treure totes les llavors. Si en queda alguna, al començar a coure com que deixa anar suc, és fàcil treure-les.
Si us queda massa líquida, al final afegir 2 fulls de gelatina prèviament deixats en remull uns 5 minuts

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3108 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: