Magrana amb moscatell

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues magranes madures, grosses i vermelles.
  • Quatre copes de moscatell.
  • Quatre cullerades soperes de sucre.
  • Unes fulletes de menta.

4 racions

Utensilis

Copes de vidre o cristall.

Elaboració

Anirem treient els grans de la magrana amb paciència.
Ho repartirem en quatre copes de gelat.
Hi afegirem una cullerada de sucre a cadascuna.
Finalment, hi tirarem el moscatell, i ho reservarem a la nevera fins l'hora de servir-ho.

30min

Notes

En aquesta recepta, també es pot suplir el moscatell per suc de taronja, si hi ha criatures petites a taula.
En el moment de servir-ho, ho podem adornar amb una rodanxa de taronja o unes fulletes de menta.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8865 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: