Confit d'ànec amb salsa de magrana i cruixent de moniato
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un confit d'ànec
- Salsa de magrana(la trobareu a les meves receptes)
- Cruixent de moniato(el trobareu a les meves receptes)
1 racions
Utensilis
Un plat gran de porcellana blanca
Una safata metal·lica per anar alforn
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una paella gran
Una safata amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, fem la salsa de magrana com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem el cruixent de moniato, i el reservem en una safata amb un paper de cuina.
A continuació, fiquem el confit d'ànec en una safata plana en el forn a 180º, fins que el confit estigui ben daurat, i el fiquem en el centre del plat.
Tot seguit, el cobrim amb la salsa de magrana, fiquem un niu de cruixent de moniato a la part de baix del plat, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Farem tants confits com començals seguin a taula
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels confits Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3812 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.