Amanida tèbia de fonoll i formatge
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos bulbs de fonoll
- 8 rodanxes de formatge chèvre
- Melmelada de fruites del bosc
- Una cullerada d'oli d'oliva
- Un polsim de Sal
4 racions
Elaboració
Renteu els bulbs de fonoll i els talleu a rodanxes fines. Talleu també els troncs a rodanxes i les fulles ben fines. En una paella amb la cullerada d'oli, poseu el fonoll a fregir a foc lent mirant que no es dori. Afagiu una mica de sal, li doneu una remanada i ho distribuiu en quatre plats. Dintre de la mateixa paella i amb el mateix suquet que ha quedat poseu a fregir el formatge chèvre tallat a rodanxes. Quan estigui desfet, el poseu per damunt del fonoll que teniu fregit als plats. A continuació li poseu per sobre del formatge una cullerada de melmelada de fruites del bosc. Ja es pot servir.
30min
Etiquetes: Fonoll Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6702 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.