Tisana o còctel de cava

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una ampolla de cava brut natura
  • Una pell de taronja
  • Una pell de llimona
  • Sucre (al gust)
  • Els suc de dues taronges (colat)
  • Els suc d'una llimona (colat)
  • Un raig de licor Campari
  • Un petit toc de ginebra
  • Una branca de canyella
  • Glaçons

8 racions

Utensilis

Un atuell fondo
Una gerra per servir la tisana

Elaboració

En un atuell fondo, posem: l'ampolla de cava brut natura, el sucre, (a gust de cadascú), els suc de la llimona, i les taronges, la pell de la taronja i la llimona, la branca de canyella, un toc de ginebra, i un toc de Campari.
Ho remenem tot ben remenat, i hi afegim un bon grapat de glaçons, una mitja hora abans de servir-ho.
En el moment de servir, posem la pell de taronja i la pell de llimona, penjant pels costats de la gerra. Si cal, afegim uns quants glaçons a la gerra.

20min

Notes

Aquest còctel, també se l'anomena " còctel de benvinguda ", perque es fa servir, per rebre als convidats, a un àpat, o una celebració. És molt adient, servir-lo amb una copa tipus flauta, o copa plana tipus "Pompadur".


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10866 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Gracies per l'aportació Quim. aquesta cap a Favorits! Serà ideal com a entrant abans de degustar les meves tapes...

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: