Tisana o còctel de cava
Categoria:
Begudes
Tipus de plat: Licor
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una ampolla de cava brut natura
- Una pell de taronja
- Una pell de llimona
- Sucre (al gust)
- Els suc de dues taronges (colat)
- Els suc d'una llimona (colat)
- Un raig de licor Campari
- Un petit toc de ginebra
- Una branca de canyella
- Glaçons
8 racions
Utensilis
Un atuell fondo
Una gerra per servir la tisana
Elaboració
En un atuell fondo, posem: l'ampolla de cava brut natura, el sucre, (a gust de cadascú), els suc de la llimona, i les taronges, la pell de la taronja i la llimona, la branca de canyella, un toc de ginebra, i un toc de Campari.
Ho remenem tot ben remenat, i hi afegim un bon grapat de glaçons, una mitja hora abans de servir-ho.
En el moment de servir, posem la pell de taronja i la pell de llimona, penjant pels costats de la gerra. Si cal, afegim uns quants glaçons a la gerra.
20min
Notes
Aquest còctel, també se l'anomena " còctel de benvinguda ", perque es fa servir, per rebre als convidats, a un àpat, o una celebració. És molt adient, servir-lo amb una copa tipus flauta, o copa plana tipus "Pompadur".
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10866 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.