Salsa rosa o salsa còctel

Ingredients

  • Maionesa
  • Mostassa
  • Quetxup
  • Salsa Perrins
  • Suc d'una taronja, passat per un colador fi
  • Moscatell
  • Conyac
  • Whisky
  • Sal (si cal)

12 racions

Utensilis

Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes

Elaboració

En un bol de vidre gran, hi posem: la maionesa, un toc de mostassa, quètxup, unes gotes de salsa Perrins, un bon raig de suc de taronja, un raig de conyac, un raig de moscatell i un toc de whisky. Ho remenem amb el batedor de varetes, fins que hem aconseguit una sala fina i homogènia. Corregim de sal, i ja la tenim llesta per fer servir.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4506 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Montse Caballero diu:
Carai! Al costat de com jo la faig, no te color! Impressionant! Em fa vergonya i tot vaig a posar que facin aquesta salsa. Moltes gracies Quim!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: