Farfalle - Llacets amb formatge stracchino, cansalada i espinacs
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de llacets
- 150 grams de formatge Stracchino
- ½ decilitre de llet sencera
- 150 grams de cansalada
- 200 grams d'espinacs frescos
- 1 ceba
- 30 grams d'oli d'oliva
- Sal i pebre al gust
3 racions
Elaboració
Tallar la cansalada a tires finíssimes i daurar en una paella fins que estigui cruixent.
Fondre el formatge stracchino amb la llet a foc lent.
En una paella daurar la ceba picada, afegir les fulles d'espinacs i deixar ofegar durant 2 minuts.
Salpebrar.
Coure els llacets en abundant aigua amb sal.
Escórrer quan estiguin al dente, a continuació afegir els espinacs i saltejar a la paella.
Servir sobre un llit de crema de formatge stracchino i utilitzar la cansalada com decoracio, servir ben calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1910 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.