Bescuit de pinya
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pot de pinya
- 1 iogurt de llimona
- 3 mesures (de iogurt) de farina
- 3 mesures (de iogurt) de sucre
- 4 ous
- 1 mesura (de iogurt) d'oli de gira-sol
- 1 sobre de llevat (tipus Royal)
- La pell d'una llimona (ratllada)
4 racions
Elaboració
Posem el iogurt en un pot ( l'envàs el guardem per fer les mesures dels ingredients). Batrem els ous amb el sucre, fins que quedi cremos. Afegim la farina i el llevat (tot tamizat) Afegim el iogurt de llimona, l'oli i la pell de llimona ratllada. Anem batent fins que ens quedi una
masa, llisa i esponjosa.
Pre-escalfem el forn a 180ºC
En un motlle (rodó..., rectangular....o quadrat, es indiferent) pasarem la mantega i espolsarem amb farina.
En el fons del motlle, posarem la pinya (els trossos sencers). Aboquem la masa..(jo hi vaig afer-hi, uns quants trossets de pinya, barrejats)..
i el posem al forn, uns 45 minuts....(tot depent de cada forn).
Deixem que es refredi i desmotllem.
1h 30min
Notes
Aquest bescuit es pot fer també , com a pastís o com a coca...
Etiquetes: Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3574 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.