Pollastre a la pinya
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre trossejat de quilo i mig.
- 2 ceba mitjanes.
- 2 pebrots vermells mitjans.
- 2 pebrots verd mitjans.
- 1 llauna de rodanxes de pinya al natural.
- 1 got i 1/2 de brou de pollastre concentrat.
- 3 grans d'all.
- Sal al gust.
- Pebre blanc.
- Pebre caiena.
- Oli d'oliva.
4 racions
Elaboració
Daurem el pollastre en l'oli d'oliva i li tirem la sal i el pebre que sigui necessària. Reservem.
En un bol trossegem la ceba i els pebrots i en el mateix oli d'oliva del pollastre ofeguem tot això, afegint-li l'all picat.
Quan veiem que està tot bé ofegat, partim les rodanxes de la llauna de pinya en trossos diminuts i les barregem amb la ceba i els pebrots, amb una mica de suc de pinya.
Ara ens queda ofegar uns quatre minuts, escampar sal i el pebre blanc i de caiena. Preparem una safata de forn i afegim a ella aquesta barreja, col.locant els trossos de pollastre sobre.
Afegim el got i mig de brou de pollastre sobre la font.
Finalment introduïm la safata al nostre forn a 200 º C fins que vegem que està a punt i ben daurat.
Notes
Aquesta recepta es pot fer amb conill, gall dindi etc.
Etiquetes: Aus Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1639 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.