Bacallà amb salsa de tomaca i maionesa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Bacalla
  • Farina
  • Salsa de tomaca
  • Mayonesa

Elaboració

S'enfarina el bacallà i es fregeix.
En una plàtera per anar al forn es posa tomaca fregida i triturada al fons, que cobreixi tota la plàtera.
Al damunt si posa els talls de bacallà i es cobreixen amb una mica mes de tomaca, i per sobre la tomaca si posa una cullerada de maionesa que cobreixi tot el tall (la maionesa pot ser de pot o feta a casa)
Es posa al forn a gratinar, i ja tenim el plat apunt per servir-lo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5089 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: