Maionesa de llet
Categoria:
Salses
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Llet
- Oli de girasol
- Sal
- All
6 racions
Utensilis
Turmix, vaset o tassa com a medidor, pot del turmix corresponent.
Elaboració
Agafar una mesura de una tassa de cafe ( aproximadament ), al pot de la batedora ( Turmix ), afegir, una mica d'all, despres tres mesures d'oli de girasol i una de llet( millor freda de la nevera) hi posarem també una mica de sal. Ho passarem pel turmix, però al principi no es pot bellugar gens, quan ja ha agafat consistencia, bellugarem poc a poc.
Es pot guardar a la nevera, no passa res...
10min
Etiquetes: Bona Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9153 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.