Panellets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Per a la massa:

  • 500 g. d'ametlles mòltes
  • 500 g. de sucre
  • 150 g. de patates cuites
  • Raspadures de llimona

Guarnicions:

  • 100 g. de pinyons
  • 100 g. d'ametlles crues picades
  • 100 g. de coco ratllat
  • 25 g de cacau en pols
  • 2 ous
  • Fècula

8 racions

Elaboració

Bulliu les patates amb la pela, xafeu-les amb una forquilla i deixeu-les refredar.
Mescleu-les amb les ametlles mòltes, afegiu-hi el sucre en petites quantitats i treballeu-ho amb l'espàtula de fusta, raspeu la pela de la llimona i afegiu-la-hi; treballeu la massa lleugerament amb les mans.
Dividiu la massa en parts, segons les classes de panellets que vulgueu fer Pinyons: .
Formeu boletes, passeu-les per la fècula, la clara d'ou batuda i pels pinyons, pinteu la superfície amb rovell d'ou, amb un pinzell.

Ametlla:

Formeu tires i després mitges llunes, passeu-les per la fècula i per la clara d'ou, cobriu-les amb les ametlles picades i pinteu-les amb ou.

Coco:

Mescleu la massa amb la meitat del coco, formeu piràmides, passeu-les pel coco ratllat i pinteu només la punta amb l'ou.

Xocolata:

Mescleu la pasta amb 25 grams de cacau en pols, formeu boletes i passeu-les per la clara i pel sucre.
Unteu les plaques del forn amb margarina i poseu-hi els panellets.
Prèviament, escalfeu el forn a 220 C; introduïu-hi les safates i deixeu-ho coure de 10 a 12 minuts.

1h 15min

Notes

Serviu-los amb safata amb blonda, una vegada siguin freds.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2361 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: