Pollastre amb poma

Ingredients

  • Pollastre tallat a octaus
  • Ceba
  • Porro
  • Pastanaga
  • Poma Golden
  • Panses i pinyons
  • Canyella i nou moscada
  • Sal i pebre
  • Oli denominació Siurana
  • Mantega
  • Vi ranci o blanc
  • Brou

Elaboració

Tallem la ceba, el porro i la pastanaga, a rodanxes, i ho posem tot a sofregir en una cassola. Quan ja ho tenim una mica sofregit hi afegim el pollastre salpebrat.
Mentre comença a coure, tallem la poma a quarts i la laminem per sobre el pollastre. Aquí hi posem la nou moscada en pols, un o dos branquillons de canyella, un got de vi i brou.
A part daurem, amb una mica de mantega i oli, els pinyons. Quan ja els tenim dauradets hi afegim les panses una estona i ho aboquem tot per damunt la cassola on tenim el pollastre.
Deixem que cogui a foc lent. Podem deixar reposar el rostit uns 15 minuts, vigilant que no es refredi, abans de servir-lo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

6606 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquest plat deu ser molt bo. L'haurem de tastar.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: