Bunyols de bacallà

Ingredients

  • 300 grams de bacallà dessalat
  • 300 grams de farina de força
  • 1 ou
  • 10 grams de llevat
  • 1 got de llet
  • 2 grans d’all picat
  • 2 branques de julivert
  • Un polsim de sal

Elaboració

En un morter picarem els grans d’all i el julivert
Hi afegirem el bacallà esmicolat i tornarem a picar
Tot seguit i afegirem l’ou i ho barrejarem bé
I afegirem el got de llet i anirem remenant
Seguidament i posarem la farina i el llevat ben barrejada.
Mentre reposi la pasta escalfarem l’oli en una cassola.
Quan l’oli sigui calent i amb dues culleres posarem la pasta a fregir.
Traurem els bunyols i els posarem en un plat amb paper de cuina perquè absorbeixi l’oli que sobra.
Quan siguin tebis servir a taula.

Notes

Podem fer meitat i meitat de llet i cervesa.
Per agafar més volum podem muntar les clares.
També podem posar a la pasta una patata bullida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2399 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: